سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چسب مخصوص جوش چیست و چرا باید از آن استفاده کرد؟

 

چسب مخصوص جوش چیست و چرا باید از آن استفاده کرد؟

جوش به‌راحتی درمان نمی‌شود. برای درمان باید علاوه بر استفاده از بهترین کرم ضد جوش از روش‌های دیگر کمک گرفت. روش‌های کمکی چیزی از ارزش‌های یک کرم ضد جوش عالی کم نمی‌کند بلکه سرعت بهبود و درمان را بیشتر می‌کند. یکی از روش های درمان جوش استفاده از چسب جوش است. چسب های ضد جوش در انواع طبی و غیرطبی یا چسب روز و شب در بازار ارائه شده‌اند. برخی از این چسب ها در کنار درمان آکنه جلوی ایجاد زخم های ناشی از جوش را هم می‌گیرند. از این رو استفاده از این محصول به‌عنوان یک روش کمک‌درمانی نسبتاً جدید بین مردم رواج دارد. در همین راستا قصد داریم شما را در جریان تمام اطلاعاتی قرار دهیم که باید از انواع چسب جوش بدانید. پس با ما همراه باشید.

چسب جوش چیست؟

با چسب ضد جوش آشنا شوید

از چسب جوش برای پوشش، بهبود و درمان جوش و اسکار جوش استفاده می‌شود. جالب است بدانید با اینکه این محصول در بازارهای جهانی نسبتاً جدید به نظر می‌رسد، اما تاریخچه  آن به یک دهه قبل باز می‌گردد. مردم کُره اولین گروهی بودند که از چسب ضد جوش برای درمان این عارضه کمک گرفتند. بعضی از این برچسب ها به‌گونه‌ای جوش را پوشش می‌دهند که می‌توان به‌راحتی روی آن آرایش کرد. چسب‌ های ضد آکنه انواع مختلفی دارند که در ادامه آن‌ها را معرفی کرده‌ایم.

انواع چسب جوش

انواع چسب ضد جوش

به‌طور کلی چسب جوش دو نوع «چسب طبی» و «چسب غیر طبی» یا «چسب روز» و «چسب شب» دارد. شما می‌توانید به‌محضِ مشاهده نشانه‌های اولیه جوش از یک چسب ضد جوش شب استفاده کنید که به درمان جوش کمک بسیاری می‌کند. از طرفی اگر روی پوست خود جوش‌های چرکی دارید می‌توانید در کنار استفاده از بهترین کرم ضد جوش از چسب جوش روز و شب هم کمک بگیرید. چسب روز به شما کمک می‌کند قرمزی و التهاب جوش را بپوشانید و چسب شب به درمان و تخلیه چرک کمک می‌کند.

  • چسب جوش غیرطبی

مدل غیرطبی این چسب ها، عملکردی مانند چسب‌ زخم دارد. چسب ضد جوش غیرطبی از لایه‌ای دارای ترکیبات هیدروکلوئید (hydrocolloid) ساخته می‌شود. چسب جوش غیرطبی معمولاً ضدآب است و به همین دلیل با شستشوی پوست یا آرایش از چسبندگی آن در طول روز کاسته نمی‌شود. این چسب‌ها جوش‌ها را از عفونت و آلوگی‌های محیط حفظ می‌کنند و در واقع در تسریع دوره به بلوغ رسیدن جوش نه درمان جوش کمک می‌کنند. این چسب‌ها با خاصیت جذب رطوبت، مایعات اضافی که در محل جوش ها وجود دارد را به خود جذب می‌کنند. به لطف این چسب ها تمام مواد عفونی داخل جوش بیرون کشیده می‌شود و عملاً می‌توان گفت که زخم جوش را در داخل پوست خشک می‌کند. در نتیجه وقتی چسب جوش را از روی جوش بردارید، عفونت در حالت لایه‌ای سفید به همراه چسب بیرون می‌آید. در این حالت جوش نیز حالتی صاف و التیام پذیر پیدا می‌کند.

  • چسب جوش طبی

استفاده از چسب جوش طبی در کنار خرید بهترین کرم ضد جوش نیز پیشنهاد می‌شود. این چسب ها طرف‌داران بیشتری دارند. ضخامت آن‌ها نسبت به چسب‌ جوش غیرطبی بیشتر است و راحت‌تر روی پوست قرار می‌گیرند. چسب جوش طبی از ترکیباتی مانند اسید سالیسیلیک (salicylic acid) و روغن درخت چای ساخته شده است. این ترکیبات اثربخشی بسیار مفیدی برای درمان جوش دارند. چسب جوش طبی، مایعات عفونی داخل جوش را خارج نمی‌کند، اما ترکیبات مفید آن،‌ جوش را التیام می‌دهد. بهتر است زمانی از چسب جوش طبی استفاده کنید که جوش چرکی را در سطح پوستتان مشاهده می‌کنید. این کار باعث می‌شود تا چرک را به خود جذب کرده و به درمان سریع جوش کمک کند.

ناگفته نماند اگر به اسید سالیسیلیک حساسیت دارید، با احتیاط چسب های ضد جوش را به کار بگیرید. اسید سالسیلیک موجود در چسب جوش ممکن است باعث بروز حساسیت شود.

نکات مهم در استفاده از چسب جوش

نکات مهم در استفاده از چسب ضد جوش

  • اگر پوست حساسی ندارید بهتر است چسب‌ جوش را تا زمان برطرف‌شدن کامل این عارضه استفاده کنید.
  • اگر به هر دلیلی نمی‌خواهید با چسب جوشی که روی صورت زده‌اید از منزل بیرون بروید، می‌توانید فقط از مدل چسب جوش شب استفاده کنید تا ترکیبات آن چیزی حدود 8 ساعت در زمانی که خواب هستید روی جوش باقی بماند.
  • استفاده از چسب جوش از دست کاری جوش توسط فرد جلوگیری می‌کند. به همین دلیل کمک‌گرفتن آن در کنار مصرف بهترین کرم ضد جوش باعث بهبود روند درمان می‌شود.

همان‌گونه که در جریان هستید به‌راحتی نمی‌شود از شر جوش خلاص شد. در نتیجه برای اثربخشی بیشتر بهترین کرم ضد جوش از انواع چسب جوش طبی و غیرطبی هم استفاده کنید. برای خرید کرم ضد جوش می‌توانید سری به فروشگاه اینترنتی اردمی بزنید و از میان محصولات ضد‌ جوش موجود در فروشگاه، مناسب‌ترین محصول مورد نیاز پوست خود را خریداری نمایید. از طرف دیگر پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ی « عوارض جانبی درمان جوش» را بادقت بخوانید تا خرید مطمئن‌تری داشته باشید. از شما می‌خواهیم اگر شما هم دچار جوش شده‌اید و تجربه خوبی در از بین بردن جوش‌ ها دارید، تجارب خود را در قسمت نظرات با ما و دیگر خوانند‌ه‌ها در میان بگذارید.